Home

sociologie

Het tijdschrift Sociologie besteedt een dik themanummer aan verklaringen van ongelijkheid in Nederland (3/4, 11, 2015), onder redactie van Gwen van Eijk, Tim Reeskens & Saskia Keuzenkamp. Het nummer bevat essays, onderzoeksartikelen, debat en boekbesprekingen. Het nummer probeert de interactie tussen sociologie, media en politiek te versterken, als tegenhanger van de belangstelling voor louter economische ongelijkheid.

In ‘Op zoek naar de vergeten middenklassen‘ schrijft Rineke van Daalen in het themanummer over ‘het verwaarloosde midden’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s