Home

In het januari-nummer van de Nederlandse Boekengids verschijnt een artikel van Christien Brinkgreve en Rineke van Daalen over de veranderende plaats van de Tweede Wereldoorlog als moreel kompas, en over de waarde van biografisch materiaal. Twee boeken staan centraal: Keith Lowe 2017, The Fear and the Freedom. How the Second World War Changed Us; Philipp Blom 2017, Wat op het spel staat. Het boek van Lowe verscheen in 2018 in een paperback editie, met als ondertitel Why the Second World War Still Matters.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s